Doğum gününde hediye vermek, sevginizi ifade etmenin en güzel yollarından biridir. Ancak hediye vermenin yanı sıra, ona duygu dolu bir hediye notu eklemek, jestinizi daha özel hale getirir. Özel hissettiren ve içten hediye notları, sevdiklerinizi mutlu etmek, ona olan sevginizi dile getirmek ve ilişkinizi daha da güçlendirmek için mükemmel bir yoldur.

Bu makalede, doğum gününde verilebilecek hediye notlarının gücünü keşfedeceğiz. Sevdiklerinize kısa ve özel hediye notları nasıl yazılır, hangi duyguları ifade etmek için kullanılır ve en özel anlarınıza nasıl dokunurlar, hepsini öğreneceksiniz. Ayrıca, sevdiklerinize hangi tür hediyelerle eşlik edebileceğinize dair ilham alacaksınız. İlişkinizi daha da tatlandırmak ve sevdiklerinizi kendisini özel hissettirmek için hediye notlarının büyülü dünyasına adım atın.

Gelin, duygusal bağlarınızı güçlendirmek ve sevdiklerinize olan sevginizi sözcüklerle ifade etmek için doğum günü hediye notlarının büyülü dünyasını keşfedelim. İşte özel hediye notlarının sihirli dünyasına adım atma vakti!


Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Doğum Günü Hediyeleri, Kişiye Özel Doğum Günü Hediyeleri, Sevdikleriniz için Kolye Hediyeleri, Sevdikleriniz için Bileklik Hediyeleri.

❤ Esenlik dolu günlerde, sevinçle ve hep güzelliklerle yaşaman dileklerimle.

❤ Ne kadar yaşlandığımız önemli değil, bizim aşkımız daima genç kalacak. Mutlu yıllar sevgilim! Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel oIduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.

❤ Selfie’ler çeker, panpalarla güreşirdik, hep aynı şeyi söyler hiç ayrılmayacağız derdik. Yaşam bizi farklı illere sürükledi. Yine de seni unutmadım dostum :) İyi ki doğdun, yüreğim seninle çarpıyor. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Benimle yaşlanmaya devam et ama büyümek zorunda değiliz iyi ki doğdun..

❤ Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

❤ Senden yok bir tane daha bu dünyada. İyi ki doğdun. Nice mutlu yıllara…

❤ Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü seviyorum seni. İyi ki doğdun.

❤ Senin o güzel yüreğin her zaman en güzel mutlulukları hakediyor.İyi ki ablamsın, iyi ki canımsın nice senelere.

❤ Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! Nice mutlu yıllara…

❤ Güzel bir yaş diliyorum sana. Mutlu bir gelecek. Gülümseyen gözlerinle… İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmektir. Görmekte değil aslında bakmasını bilmektir. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü gülmek en çok sana yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara.

❤ Doğum günün kutlu olsun, yarın bugününden daha mutlu olsun.

❤ Güzel günler, güzel bir gelecek hep seni takip etsin, nice yaşlara sevdiğim.

❤ Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa. Nice mutlu yıllara…

❤ İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun.

❤ İyi ki doğdun iyi ki seni tanıdım hayatımın anlamı seni seviyorum eyy cann…mutlu ve uzun yaşa…

❤ Dünyaya geldiğin bu özel günde tüm dileklerin gerçek olsun, doğum günün kutlu olsun.

❤ Yeni yaşını kutla eski yaşını şutla… En taze, sağlıklı, mutlu günler senin olsun. Nice nice yıllara doğum günün kutlu olsun…

❤ Biraz şans, biraz sabır, biraz sevgi, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersen malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Kederden, elemden uzak bir hayat seni kovalasın. Yaşamın öyle güzel geçsin ki kıskananlar kapında kuyruk olsun. Adamsın be kardeşim, iyi ki doğdun.

❤ Umutların gerçek, mutlulukların sonsuz doğum günün kutlu olsun.

❤ Yeni yaşın kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun, doğum günün kutlu olsun

❤ Nice yeni yaşlara, hep birlikte ve daima el ele olmak dileklerimle

❤ Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz doğum günün kutlu olsun.

❤ Dilediğim bugün dilediğim tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.

❤ Her insanın bir dönüm noktası vardır.İşte bugün de senin dönüm noktan. Umarım bundan sonra hatta bu okuduklarından sonra dökeceğin her gözyaşı mutluluktan olur. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

❤ Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığın ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Zor anlarımda çıkıp geldin. Derdimi dert bildin. Canımı emanet ettim. Bir kere bile beni mahvetmedin. Sana sonsuz teşekkürler can dostum. Doğum günün sana tüm zorluklarını unuttursun. İyi ki doğdun kardeşim.

❤ Yeni yaşın kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun, doğum günün kutlu olsun.

❤ Nice yeni yaşlara, hep birlikte ve daima el ele olmak dileklerimle.

❤ Yeni yaşını kutlar, eski yaşını şutlarım. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun..

❤ Dostum, can yoldaşım. Canımdan çok seviyorum seni. İste dünyamızı değiştirelim. İste zamanı durduralım. Bugün hiç bitmesin. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Yaşa.. Sev..Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. yaşın kaç olursa olsun nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

❤ Güneş kadar sıcаk, kаr tаnеsi kadar berrak, yağmur kadar sаf ve temiz, IMF'dеki kadar bоl pаrаlı bir ömür dileğiyle. Mutlu yıllar.

❤ Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Deniz değil ki gönlüm dalgaları kıyaya vursun. Doğum gününü unutmadım haberin olsun. Nice yıllara…

❤ Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Seninle arkadaşlığı, seninle dostluğu, seninle sevmeyi ve sevilmeyi öğrendim. Hayattaki en büyük talihim. İyi ki doğdun.

❤ Yılların sormadığı, yolların yormadığı, dostların unutmadığı bir ömür için, bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın Kutlu olsun.. İyi ki doğdun..

❤ Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın KUTLU OLSUN.

❤ Tanıdığım en tatlı insansın, eşsiz bir dost, çok süper bir arkadaşsın. Unutma ki çok da farklısın, hani Tarkan diyor ya sen başkasın! Nice yıllara…

❤ Her yeni yaşında daha genç her yeni yılında daha çılgın ol. Doğum günün kutlu olsun…

❤ Her yeni yaş, sevinç ve harikuladelikler getirsin yaşamına, iyi ki varsın, nice yaşlara.

❤ Yepyeni bir yaşta, gönlünden geçen tüm dileklerin kabul olsun, mutlu bir ömür dilerim.

❤ Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal, her şey gönlünce olsun… Doğum günün kutlu olsun..

❤ Bir tutam saçı var biraz da keli, bazı günler normal bazı günler deli, mutlu yıllar sana kahramanım benim, başlasın mı artık şu öpücük seli.

❤ Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Tanıdığım en tatlı insansın, eşsiz bir dost. Nice yıllara…

❤ Biricik sevgilim, seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü. Seni seviyorum. İyi ki doğdun.

❤ Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.

❤ Yeni bir yaşın önce sağlık, sonra tüm mutlulukları getirsin. Nice yıllara…

❤ Doğum günün kutlu olsun sevgilim, bir ömür boyu birlikte olmamız dileğiyle.

❤ Huzurun ve sağlığın her zaman yaşantında daim olması dileklerimle, iyi ki varsın, iyi ki doğdun

❤ Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.

❤ Canım sevgilim iyi ki doğdun, iyi ki varsın seni ölümüne seviyorum, şu an yanında değilim ama emin ol kalbimde aklımda senle inşallah bundan sonraki doğum günlerini beraber geçiririz.

❤ Her yeni yaşın, yeni açan çiçekler gibi umut ve sevinç getirsin, doğum gününü kutlarım

❤ Her doğum günün de bir adım daha yaşlanıyor olsak ta, bugünü yaşama inat çocukça yaşayalım birlikte. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

❤ Yeni yaşını kutla eski yaşını şutla, en taze, sağlıklı, mutlu günler senin olsun. Nice yıllara…

❤ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle… Mutlu yıllar.

❤ Doğum günün kutlu olsun, mutluluk dolu nice yaşlar dilerim

❤ Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu,sağlıklı, huzur dolu yıllar dilerim. İyi ki doğdun :)

❤ Huzurun ve sağlığın her zaman yaşantında daim olması dileklerimle, iyi ki varsın, iyi ki doğdun.

❤ İnşallah tüm hayatın boyunca mutlu ve huzurlu olursun. Nice senelere..

❤ Ömür boyu esenlik bulsun seni, nice yaşlara iki gözüm, gönül eşim, yeni yaşın kutlu olsun.

❤ Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..

❤ Sevdiklerinle, huzurlu ve sağlıklı nice yaşlar diliyorum.

❤ Mutlu olmak için gülmeyi bekleme. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye. Hayatımın tek gerçeği, gönlümün son kraliçesisin. Bugün çok özel çünkü sen doğdun. İyi ki doğdun.

❤ Sevdiklerinle, huzurlu ve sağlıklı nice yaşlar diliyorum

❤ Tek istediğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Belki çok uzaktayım, yanında değilim ama bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

❤ Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

❤ Tek istediğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Belki çok uzaktayım, yanında değilim ama bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

❤ Her yeni yaşın, yeni açan çiçekler gibi umut ve sevinç getirsin. Doğum günü kutlarım.

❤ Sevgili dostum, yeni yaşında her şeyin gönlünce olması dileklerimle. Seni seven tek ve kadim dostun.

❤ Senin o güzel yüreğin her zaman en güzel mutlulukları hakkediyor. İyi ki varsın, nice senelere…

❤ Hayat öyle bir oyundur ki ne rolü var ne sahnesi. Doğum günün kutlu olsun arkadaşının bir tanesi.

❤ Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun…..

❤ Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara..

❤ Ne kadar yaşlandığımız önemli değil, bizim aşkımız daima genç kalacak. Mutlu yıllar sevgilim. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.

❤ Gerçekleşmemmiş tüm dileklerin gerçek olsun. Yeni yaşın mutluluk getirsin.

❤ Yeni bir sayfaya güzel hikâyeler yazman dileğiyle. İyi ki doğdun…

❤ Huzurum, neşem, gönül eşim, iyi ki arsın, doğum günün kutlu olsun

❤ Kardeşim, doğum gününü kutlarım. Hayat sana mert, dürüst ve babacan davransın. Tıpkı senin gibi. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Güzel günler, güzel bir gelecek hep seni takip etsin, nice yaşlara sevdiğim

❤ Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun.

❤ Gönüllerden gönüllere uzanan çiçekler eşliğinde yeni yaşını kutluyorum, iyi ki doğdun.

❤ Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

❤ Esenlik dolu günlerde, sevinçle ve hep güzelliklerle yaşaman dileklerimle

❤ Her yeni yaş, sevinç ve harikuladelikler getirsin yaşamına, iyi ki varsın, nice yaşlara

❤ Kız kıza oturmalarımızı hatırlarım. Anılar gözümden gitmiyor. Sırdaş oldun, arkadaş oldun her şeyden öte kardeş oldun. Seni unutabilmek mümkün mü? Kalpler hep birlikte atacak. Kardeşin sana mutlu bir yeni yaş diliyor. İyi ki doğmuşsun..

❤ Her yeni yaş yeni umutlar ve sevinçlerle karşılasın seni iyi ki doğdun

❤ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dilekIerinin gerçekIeşmesi dileğimle.. Mutlu Yıllar..

❤ Yaşam gülmeyi, sevgi hakketmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Nice yıllara…

❤ Huzurum, neşem, iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Yeni yaşında kalbinin olabildiği kadar sevmem ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

❤ İyi ki doğdun, gönül dünyamın ışığı, nice güzel yaşlarda hep birlikte olmamız dileklerimle.

❤ Hayatımın tek gerçeği, gönlümün son kraliçesisin. Bugün çok özel çünkü sen doğdun. İyi ki doğdum.

❤ Canım benim iyi ki doğdun. Şu an yanında değilim ama emin ol kalbimde aklımda senle.

❤ Her doğum günün de bir adım daha yaşlanıyor olsakta, bu günü yaşama inat çocukca yaşayalım birlikte, doğum günün kutlu olsun biriciğim.

❤ Yepyeni bir yaşta, gönlünden geçen tüm dileklerin kabul olsun, mutlu bir ömür dilerim

❤ Yeni yaşının, esenlik ve sevinç getirmesini diliyorum, doğum gününü kutlarım

❤ Sen geleceğimizin mutluluğu mazilerimizin unutulmaz insanı oIarak kalacaksın sevgilim seninle ben her yerdeyim… Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

❤ Sevgi yüreğinden gülücük yüzünden,sağlık bedeninden ve başarı hayatından hiç eksik olmasın. Nice senelere canım…

❤ Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı, huzur dolu yıllar dilerim. İyi ki doğdun.

❤ Kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin.. Doğum Günün Kutlu Olsun..

❤ Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın. Doğum gününde burnun kapıya kısılsın. Nice nice yıllara…

❤ Yokluğun, yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bitanemmm.

❤ Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..

❤ Gönüllerden gönüllere uzanan çiçekler eşliğinde yeni yaşını kutluyorum, iyi ki doğdun

❤ Varlığın varlığım, sebebin sebebim, niyetin niyetimdir, yanımdasın ya bundan ötesi yok. Sevmeyi sevilmeyi hak eden yüreğinle hayata hoş geldin. Doğum günün mutlu olsun.

❤ Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Bilmem hiç yalan dolan böyle yaşarım ben inan. Sevgim hediyem olsun sana. İyi ki doğdun nice mutlu yıllara…

❤ Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, Mutlu yıllar…

❤ Doğum günün kutlu olsun hep böyle güzel melekler doğsun.

❤ Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarılar seninle olsun, Doğum Günün Kutlu olsun.

❤ İnsanın hayata tutunması için geçerli sebepleri olması gerekir. Sen benim en büyük sebebimsin. Kardeşten yakın insan. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Dünyaya geldiğin bu özel günde tüm dileklerin gerçek olsun, doğum günün kutlu olsun

❤ Pastanın etrafına sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Deniz değil ki gönlüm dalgaları kıyıya vursun. Doğum gününü unutmadım haberin olsun. Seni seven arkadaşın…

❤ Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu yıllar…

❤ Her insanın bir dönüm noktası vardır. İşte bugün de senin dönüm noktan. Umarım bundan sonra hatta bu okuduklarından sonra dökeceğin her gözyaşı mutluluktan olur. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Haydi, bakalım kaç oldun sen bugün iyi ki doğdun…

❤ Dostlar acı söyler ama hep doğruyu söyler. Bugün farklı bir şey yapacağım senin için, hem tatlı hem de doğru bir şey söyleyeceğim. İyi ki varsın. İyi ki doğdun.

❤ Yeni yaşın önce sağlık ve huzur sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin sana nice yıllara…

❤ Bırak düşünmeyi, bırak üzüntüyü, at içinden bütün kötü duyguları. Senin doğum günün bugün üfle hadi mumları.

❤ Satırları yazarken gözlerimden yaşlar akıyor damla damla. Ben seni unutmadım, sen de beni unutma. Acılar birlikte unutulsun, Doğum günün kutlu olsun..

❤ Her yeni yaş yeni ve sevinçlerle karşılasın seni. İyi ki doğdun.

❤ Sevgi yüreğinden gülücük yüzünden, sağlık bedeninden ve başarı hayatından hiç eksik olmasın. Nice senelere…

❤ Ömür boyu esenlik bulsun seni, nice yaşlara iki gözüm, gönül eşim, yeni yaşın kutlu olsun

❤ Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayatı tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

❤ Varlığın varlığım, sebebin sebebim, niyetin niyetimdir, yanımdasın ya bundan ötesi yok. Sevmeyi sevilmeyi hak eden yüreğinle hayata hoş geldin. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun.

❤ İyi doğdun, gönül dünyamın ışığı, nice güzel yaşlarda hep birlikte olmamız dileklerimle

❤ Yaşam gülmeyi ,sevgi haketmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Nice yıllara canım...

❤ Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki benimlesin. Seni çok seviyorum.

❤ Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü gülmek en çok sana yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara.

❤ Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.

❤ Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice Yıllara.

❤ Gerçekleşmemmiş tüm dileklerin gerçek olsun, yeni yaşın mutluluk getirsin.

❤ Hayatımın tek gerçeği, gönlümün son kraliçesisin. Bugün çok özel çünkü sen doğdun. İyi ki doğdun.

❤ Biraz şans, biraz sabır, biraz sevgi, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım…. Doğum günün kutlu olsun.

❤ Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşin her daim seni aydınlatsın. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun..

❤ Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş… Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki benimlesin Her şeyim Seni çok seviyorum…

❤ Hatırlar mısın? Doğduğun günü. Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse. İyi doğdun, nice yıllara.

❤ Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN.

❤ Seninle arkadaşlığı, seninle dostluğu, seninle sevmeyi ve sevilmeyi öğrendim. Hayattaki en büyük talihim! Yaşam devrimim! İyi ki doğdun! Nice senelere…

❤ Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim. İyi ki doğdun baş tacım…